Nejnovější recenze ze sekce Vibrační pěchy
- pěkná barva
- VŠECHNO
- 10 minut práce - reklamace
- dalších 10 minut práce a hurá na další reklamaci
- NEKUPOVAT!!!!!!
- Koupil jsem přes eshop a stejně prý nelze vrátit. Opravdu levné a nepoužitelné.
- Lanko od plynu nedrží - vypadává bowden - blbě vyřešeno
- Všechny šrouby volné - i na karburátoru.
- Páčka od plynu se při vibrování po pár vibrací začne vracet (takže jednou rukou držet páčku, druhou pěch)
- Sítko od palivové nádže nabobtná a nejde vytáhnout
- hadičky od benzínu při práci vypadávají - benzín je všude
- po 10 min přestane fungovat a již nelze nastartovat mám jej 10 dní- když člověk potřebuje k práci tak si musí zajet stejně do půjčovny. Zatím byl z 10 dní 8 dní na reklamaci.
- Dle prodejce nelze odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů, nebo kdybych souhlasil, tak poplatek za odstoupení bude vyšší, než nákup nového stroje z důvodu času servisu, který prý stroj dá do původního nového stavu. Podle mě to není férové jednání.
- Prodavači v Hechtu jen krčí rameny (JE MI JICH LÍTO, PŘÍJDE MI, ŽE JE NĚKDO ŠIKANUJE)
- Vyhnout se obloukem. Trouba jsem si to měl koupit v LIDLU, v případě problému mě aspoń neokradou - nikdy problém s reklamací - vrací ihned peníze.
Není na práci. K ničemu. Vyhozené peníze, které asi nikdy neuvidím.
- těžké, pevně svařené
- hodně se člověk nadře :-)
- Žádné!!!
- U tohoto pěchu je všechno špatně, příliš těžký, noha více vibruje místo aby skákala, motor katastrofa která nefunguje, vzduchový filtr se zalívá olejem z motoru, aby jste něco udusali, tak musí být u pěchu dvě osoby (jedna na obsluhu, druhá ji musí táhnout) pokud teda zrovna jede.
Nekupovat, až se dostanete do fáze, že přestane fungovat úplně, tak Vám firma Lumag řekne, že jste v motoru neměl olej a záruku Vám neuzná.
- vypadá pěkně
- zeminu zhutní
- velká váha stroje,
- bowden ovládání plynu vyčnívá do strany obvodu a neustále vyskakuje s úchytu i přes dotažení,
- ovládání klapky zachytá o palivovou hadičku s filtrem,
- oplastovaná noha,
- sítko v nádrži s vložkou po kontaktu z benzínem zbobtnalo že skoro nejde vytáhnout,
- horší start za tepla
Hodnocení výrobku - chybí návod k sestavení výrobku. Nikde není zmínka o nutnosti náplně samotného pěchu a tím k možnému poškození mechanizmu odrazů. I přes váhu je noha v plastu !! Komunikace s prodejcem Hecht - VŮBEC žádná, na prodejně neví a servis o víkendu nefunguje. Vlastně víc mne zklamal prodejce než samotný výrobek.
- Funguje
- Levné
- Dostatečná hutnící síla
- Horší návod
Pokud bude stroj spolehlivý, tak není problém
- Kvalitní motor Loncin
- Nižší hutnící síla
- Vachrlatý podvozek
Pěch funguje dobře, poradí si i světšími kameny ve výkopu.
- Levný produkt, pro občasné použití dostatečný
Tento vibrační pěch používáme již delší dobu,provoz
bez závad,spolehlivý cenově dostupný,proto nákup
dalšího stroje (třetí).
Při používání a i asi špatnou manipulací dochází ke ztrátě uzávěru palivové nádrže.
- jinak, chyta dobře, jak se rozjede, tak docela maže
- Háčky na kolečka na převoz se při prvním hutnění zohla a deformovala, uchycení a zajištění vzduchového filtru, půlku uchycení jsem ztratil hned,
cena dobrá
- Motor Subaru
- Dvojitá fitrace
- Nemá počítadlo mth
S motorem SUBARU EH12, hmotností a parametry solidní profesionální stroj ve střední cenové hladině. Zatím nemám problém.
dobry
jsem velmi spokojen s vyrobkem i s firmou naradi vitek,vrele doporucuji vsem a tesim se na dalsi spolupraci,Walter
- Výkonný motor SUBARU
- Perfektní design
S dusadlem jsem nadmíru spokojen. Vzal jsem výkonnější motor SUBARU místo HONDY a udělal jsem dobře. Záruka a servis prý zajištěn po celé ČR. Doporučuji včem, komu se již nechce obdobné zboží půjčovat v předražených půjčovnách nářadí. Kdo chce zlatou střední cestu ať neváhá a TEKPAC koupí. Je to takový Volkswagen v lehké stavební mechanizaci - jsou i lepší stroje jako BOMAG, WEBER apod. ale je zbytečné platit ty německé manažery nehoráznými cenovkami. (vibrační deska 200kg: 100 000.- ,vibrační pěch: 80 000.- apod.)
Zobrazuji 1 - 13 ze 13 recenzí